ZigaForm version 5.2.6

ProfiBroker

Sme dostupní a pracujeme 100 % ONLINE  |  Premýšľate ako ušetriť na hypotéke alebo uvažujete nad vlastným bývaním ? Pomôžeme Vám na diaľku  |  Napíšte nám na info@profibroker.sk alebo nám zavolajte+421 948 890 584  |  Musíte si vybrať novú poistku alebo zisťujete, že tá existujúca nie je bez chyby ? Nemusíte tápať, poradíme Vám každý deň ONLINE alebo cez telefón  |  Napíšte nám na info@profibroker.sk alebo nám zavolajte +421 948 890 584  |  Vyplňte kontakty cez naše formuláre, pošlite nám email alebo zavolajte  |  Poradíme Vám bezpečne. Bez čakania. Na diaľku. A zadarmo.

Chceme byť Vašim partnerom vo svete financií

V našej spoločnosti berieme každého zákazníka ako nášho partnera, snažíme sa mu poradiť a pomôcť najlepšie ako vieme, široké portfólio služieb, ktoré ponúkame, je toho dôkazom. Každý by chcel mať dobrého právnika, alebo dobrého finančného poradcu, pod jednou strechou to nájdete práve u nás. Zverujete sa do rúk odborníkom, radi vyriešime každú vašu požiadavku.

Hypotekárny úver ? Pre nás žiaden problém

Hypotéka je typ úveru, ktorý sa používa na kúpu alebo údržbu domu, pozemku alebo iných typov nehnuteľností. Žiadateľ sa zaväzuje zaplatiť veriteľovi v priebehu určitého a dohodnutého času, zvyčajne v sérii pravidelných platieb, ktoré sú rozdelené na istinu a úrok. Nehnuteľnosť potom slúži ako zábezpeka na zabezpečenie úveru. Žiadateľ musí požiadať o hypotéku prostredníctvom svojho preferovaného veriteľa a zabezpečiť, aby spĺňal niekoľko požiadaviek vrátane minimálneho kreditného skóre a zálohových platieb. Žiadosti o hypotéku prechádzajú prísnym procesom, kým sa dostanú do záverečnej fázy. Typy hypoték sa líšia v závislosti od potrieb žiadateľa, ako sú bežné úvery a úvery s pevnou úrokovou sadzbou. Pri spolupráci s našou spoločnosťou už nemusíte tráviť hodiny zisťovaním najvýhodnejších podmienok v bankách na Slovensku. Máme kontakty vo všetkých bankách, preto vieme na vašu situáciu ušiť čo najvýhodnejšiu hypotéku.

Cestovné poistenie

Chystáte sa na dovolenku do zahraničia alebo aj u nás na Slovensku ? Nemôžeme hovoriť za ostatných, ale môžeme vám povedať, prečo nikdy necestujte bez cestovného poistenia. Ak chcete mať pokoj na duši, poistite sa, užívate si na vašej dovolenke a zrazu ochoriete. Nevystavujte sa riziku, že budete musieť zaplatiť obrovské účty za lekársku starostlivosť v cudzej krajine. Ubytovanie v nemocnici v cudzej krajine bez cestovného poistenia vás môže vyjsť dosť vysokú sumu. Ak sa poistíte, znamená to, že môžete robiť činnosti, ktoré milujete, ako je lyžovanie, surfovanie, potápanie a kitesurfing, bez obáv z finančných následkov prípadnej nehody.

PZP – Povinné zmluvné poistenie

Poistenie vozidla môže pokryť vaše náklady, ak sa vaše auto poškodí pri nehode, ukradnú vám ho, je cieľom vandalizmu alebo začne horieť. Ste zo zákona povinní ho mať, ak vlastníte alebo riadite auto, nechajte výber najvýhodnejšieho PZP na nás, spoločne si prejdeme ponuky rôznych povinných zmluvných poistení a vyberieme pre vás to najvhodnejšie.

Poistenie zodpovednosti za škodu

Ste zamestnaní a zamestnávateľ požaduje poistenie zodpovednosti za škodu ? Poistenie zodpovednosti je poistný produkt, ktorý poskytuje ochranu pred nárokmi vyplývajúcimi zo zranení a škôd na iných osobách alebo majetku. Poistenie zodpovednosti pokrýva všetky právne náklady a platby, za ktoré je poistená strana zodpovedná, ak sa zistí, že je právne zodpovedná. Pre nás žiaden problém, stačí nás kontaktovať, o ostatné sa radi postaráme.

KASKO – Havarijné poistenie

Uvažujete nad havarijným poistením? V mnohých prípadoch je to vhodná voľba, ktorá ušetrí nemalé financie z vašej peňaženky. Stačí nám zavolať a dohodneme si s vami stretnutie, kde si prejdeme všetky vhodné možnosti a ušijeme vám ponuku na mieru.

INVESTÍCIE – Podielové fondy a Dlhopisy

Predtým, ako urobíte akékoľvek investičné rozhodnutie, sadnite si a úprimne sa pozrite na celú svoju finančnú situáciu – najmä ak ste si ešte nikdy nerobili finančný plán. Prvým krokom k úspešnému investovaniu je zistiť si svoje ciele a toleranciu rizika – buď sami, alebo s pomocou finančného poradcu, ktorého nájdete u nás. Neexistuje žiadna záruka, že zo svojich investícií zarobíte. Ale ak získate fakty o sporení a investovaní a budete postupovať podľa inteligentného plánu, mali by ste byť schopní získať finančnú istotu v priebehu rokov a využívať výhody správy svojich peňazí vďaka investovaniu do rôznych sfér.

Dôchodkové sporenie II. a III. pilier

Spoliehať sa na prvý pilier dôchodkového sporenia už ozaj nemôžeme, preto tu je II. a III. pilier dôchodkového sporenia, ktorý vám zabezpečí finančnú nezávislosť aj vo vysokom veku. Žiť život na úrovni sa dá aj v dôchodkovom veku. Uvažujete nad jeho uzavretím? Radi vám pomôžeme.  

ŽIVOTNÉ POISTENIE – Investičné životné poistenie (IŽP) a Rizikové životné poistenie (RŽP)

Úrazové poistenie je určené na vyplatenie náhrady škody, ak utrpíte vážnu ujmu na zdraví alebo smrť v dôsledku nehody. Úrazové poistenie je obľúbené u ľudí, ktorí pracujú v prostredí s vyššou pravdepodobnosťou vážnych úrazov. Napríklad na stavbách alebo v priemysle. Závažnosť vášho zranenia môže zmeniť výšku jedno rázovej platby, ktorú vám ponúka vaša poistná zmluva. Môže vás a vašu rodinu ochrániť pred stratou príjmu a pomôcť im s účtami a inými výdavkami. Úraz vás môže dostať dlhodobo do pracovnej neschopnosti a preto je potrebné si zabezpečiť určitý príjem. Aj takéto nečakané situácie vieme vyriešiť a zabezpečiť výpadok príjmu prostredníctvom úrazového poistenia. Životné poistenie vám totiž prináša istotu, že v prípade nepriaznivých životných udalostí nezostanete vy alebo vaša rodina bez finančných prostriedkov.

 
V Profi Broker myslíme na všetko, pomôžeme vám uľahčiť váš život. Neváhajte sa na nás obrátiť s vašimi požiadavkami, radi vám pripravíme ponuku na mieru.