ZigaForm version 5.2.6

ProfiBroker

Sme dostupní a pracujeme 100 % ONLINE  |  Premýšľate ako ušetriť na hypotéke alebo uvažujete nad vlastným bývaním ? Pomôžeme Vám na diaľku  |  Napíšte nám na info@profibroker.sk alebo nám zavolajte+421 948 890 584  |  Musíte si vybrať novú poistku alebo zisťujete, že tá existujúca nie je bez chyby ? Nemusíte tápať, poradíme Vám každý deň ONLINE alebo cez telefón  |  Napíšte nám na info@profibroker.sk alebo nám zavolajte +421 948 890 584  |  Vyplňte kontakty cez naše formuláre, pošlite nám email alebo zavolajte  |  Poradíme Vám bezpečne. Bez čakania. Na diaľku. A zadarmo.

Aj napriek pandémii bol rok 2021 rastový

Predstavenie

Značka Profi Broker bola založená v roku 2015, ale moje začiatky a začiatky môjho kolegu vo financiách odštartovali už v roku 2013. Podnikanie v sektore poskytovania finančných služieb a poradenstva je veľmi zaujímavá oblasť a stále má na slovenskom trhu obrovský potenciál. Ak sa obzriem späť na naše začiatky, tak vidím, ako sme sa nielen  my, ale aj naši klienti rozvíjali. Z nášho pohľadu, je veľmi dôležité, že sme schopní pozrieť sa späť a uvedomiť si, akú cestu sme prešli a dokážeme podnikanie vo finančných službách porovnať aj s inými sektormi podnikania, nakoľko sa nám za viac ako 8 rokov podnikania podarilo investovať a rozvíjať aj iné oblasti. Sme radi, že  sme  roku 2021  založili “združenie” EKVOIA Capital (www.ekvoia.sk), ktoré združuje aj iné oblasti nášho podnikania, kde patrí aj značka Profi Broker. Rok 2019 bol pre nás dôležitý míľnik, v ktorom sme s kolegom založili spoločnosť Profi Broker Fin s.r.o. a  nadviazali sme dôležité partnerstvo so spoločnosťou FINGO SK. Túto spoluprácu považujeme za prioritnú a veľmi prínosnú. V roku 2021 sme zmenili priestory našej kancelárie za reprezentatívnejšie a modernejšie. V týchto priestoroch Vás radi uvítame na adrese Riečna 1 v Nitre. Naše podnikanie vo financiách považujeme stále za kľúčové a naďalej máme chuť toto podnikanie rozvíjať a poskytovať našim klientom kvalitné a profesionálne služby v oblasti bývania, poistenia, investícií a financií…

Konkurencia

Poskytovať služby v tomto segmente je občas neľahké ale aj zaujímavé. Vyžaduje si to veľa námahy, úsilia, času, zručnosti a najmä aktuálny prehľad. Na slovenskom trhu je konkurencia vysoká i keď stať sa na Slovensku finančným poradcom nie je náročné resp. niektoré spoločnosti nemajú vysoké požiadavky. Čo je pre mňa paradoxom, ak niekto vykonáva takúto prácu, len ako “hobby”, nakoľko potom profesia “finančný poradca “ neznie aj pre ľudí, ktorí sú v tejto oblasti naozaj profesionáli ako dobrá vizitka a štatút. Finančný trh je veľmi dynamický a finančný poradca musí mať vždy aktuálne informácie, aby mohol klientovi poskytnúť kvalitnú službu a výber produktu. Na začiatku bolo pre nás veľmi dôležité, aby sme si definovali svoje poslanie, víziu a hodnoty, ktoré má naša značka vyjadrovať. 

Náš medziročný nárast v produkcii uzatvorených zmlúv oproti roku 2020 je skoro 47%

Veľké ďakujem patrí našim klientom, kolegom a obchodným partnerom

Rok 2021 sa niesol v obmedzených režimoch stretávania sa, počas určitých období v roku,  z dôvodov  pandémie COVID-19 . Zodpovedný prístup a rešpekt ku zdraviu nás a našich kolegov, klientov, obchodných partnerov nám neumožnil stretávať sa osobne v takej miere, akú by sme si priali. Aj touto cestou by som sa chcel poďakovať všetkým Vám, mojim kolegom a spolupracovníkom a našim obchodným partnerom za skvelé výsledky, ktoré sa nám i napriek týmto obmedzeniam poradilo v roku 2021 dosiahnuť. Obrovské ďakujem patrí hlavne našim klientom. Či už novým alebo “stálym”, vďaka ktorým môžeme robiť prácu, ktorá nás baví, živí a môžeme spoločne s nimi dosahovať skvelé výsledky. Nesmierne ma teší, že po rokoch vo finančnom  podnikaní si stále môžem povedať, že sprostredkovať klientovi hypotéku, poistenie alebo investíciu stále vo mne vyvolá taký “efekt”, ako pred 8 rokmi. Základná myšlienka nášho podnikania je, že práca ktorú vykonáme a prístup ku klientovi, ktorý zvolíme dnes, nám raz prinesie „svoje ovocie“, formou odporúčania našich služieb! Som presvedčený o tom, že  vzťah medzi klientom a nami musí byť založený na dôvere a spoločnom úspechu.

Analýza trhu

Situácia spojená s pandémiou vyvolala u klientov z nášho pohľadu zvýšený záujem o životné poistenie a ochranu seba a svojich blízkych. Je veľa klientov, ktorí aktualizáciu svojich poistných zmlúv odkladali a presúvali, ale aj spôsobenou pandémiou sa klienti, podľa nášho názoru k tomu stavali zodpovednejšie ako v minulosti. Druhý faktor, ktorý  sme počas roka zaznamenávali je stále veľký dopyt po bývaní alebo investovaní do nehnuteľností. Dostupné hypotekárne úvery na bývanie, s nízkymi úrokovými sadzbami spôsobujú rastúci trend cien nehnuteľností. Hypotekárne úvery aj počas roka tvorili najväčšiu časť nášho produktového portfólia a klienti sa s touto otázkou na nás najviac obracali. Je to spôsobené aj rastúcou infláciou.  Klienti okrem investovania do nehnuteľnosti vyhľadávali aj iné investičné nástroje, ako svoje peniaze ochrániť.  

Naše ambície v roku 2022

Veríme, že rok 2022 nám umožní stráviť s klientom viac času osobne. Našou hlavnou ambíciou na rok 2022, je poskytovať naďalej kvalitné a profesionálne služby v oblasti financií a plniť klientom ich sny, ciele a požiadavky. Počas roka budeme určite pracovať na našom vzdelávaní. Našim hlavným cieľom na rok 2022, je zamerať sa na komplexnosť v riešení klienta a vysvetliť mu pridanú hodnotu riešenia jeho požiadaviek a možností s jednou spoločnosťou. V roku 2022 plánujeme posilniť tím v rámci administratívy, ale aj na obchodníckych pozíciách. Tak nám držte palce a majme spoločne úspešný rok 🙂 

Naši sprostredkovatelia z Profi Broker Vám Vašu zmluvu skontrolujú bezplatne. Poradia Vám, či je nastavená správne a prípadne Vám odporučia aktuálne najvýhodnejšie poistenie na trhu. Môžete nás navštíviť osobne na pobočke v Nitre na adrese Riečna 1 alebo sa snami môžete spojiť telefonicky, online, e-mailom. Tešíme sa na spoluprácu.


Kontaktujte nás