ZigaForm version 5.2.6

ProfiBroker

Sme dostupní a pracujeme 100 % ONLINE  |  Premýšľate ako ušetriť na hypotéke alebo uvažujete nad vlastným bývaním ? Pomôžeme Vám na diaľku  |  Napíšte nám na info@profibroker.sk alebo nám zavolajte+421 948 890 584  |  Musíte si vybrať novú poistku alebo zisťujete, že tá existujúca nie je bez chyby ? Nemusíte tápať, poradíme Vám každý deň ONLINE alebo cez telefón  |  Napíšte nám na info@profibroker.sk alebo nám zavolajte +421 948 890 584  |  Vyplňte kontakty cez naše formuláre, pošlite nám email alebo zavolajte  |  Poradíme Vám bezpečne. Bez čakania. Na diaľku. A zadarmo.

Na začiatku nového roka je dobré zhodnotiť ten predošlý. Čo sa nám podarilo, a čo sa naopak nepodarilo? Nájsť priestor na zlepšenie, zhodnotiť úspechy a rozanalyzovať neúspechy. Aj to nám pomôže správne sa rozhodnúť, aké kroky je potrebné urobiť v novom roku a čomu sa vyhnúť. 

Máme za sebou turbulentný rok 2023 plný zmien, ktorý reflektoval situáciu na trhu. V roku 2023 sme zaznamenali prepad v počte hypotekárnych úverov o vyše -45%. Bolo to spôsobené neustále stúpajúcimi úrokovými sadzbami, čo v kombinácii s vysokými cenami nehnuteľností nie je veľmi príjemnou kombináciou. Klesajúci počet sprostredkovaných hypotekárnych úverov kopíruje celoslovenský trend. Nezamestnanosť, politické udalosti a inflácia veľmi silno ovplyvnili finančné trhy.

Na druhej strane sa nám vytvoril priestor na ešte kvalitnejší servis pre klientov v podobe auditov poistných zmlúv, a v neposlednom rade priestor pre investície. Počet uzatvorených poistných zmlúv narástol v roku 2023 o +120%. Aj tento fakt potvrdzuje skutočnosť, že u nás v PROFIBROKER FIN spolupráca nekončí sprostredkovaním úveru, alebo uzatvorením poistnej zmluvy.🤝

roku 2024 očakávame stabilizáciu trhu s úrokmi pri hypotekárnych úveroch. Úroky pri hypotekárnych úveroch na Slovensku sú prognózované finančnými analytikmi v priemere o jednu až dve štvrtiny percentuálneho bodu nižšie vo štvrtom kvartáli roka 2024 oproti súčasným.

Osobitnú pozornosť vo svete financií pre rok 2024 si zaslúži ich plánovanie, spojené s investovaním. Mesačné plánovanie je ako mapovanie cesty k finančnej stabilite. Je to nástroj, vďaka ktorému získate prehľad o každom aspekte vašich financií. Sledovanie príjmov a výdavkov umožňuje jasne vidieť, kde je možné ušetriť, a kde investovať. Je to ako navigácia, ktorá pomôže dosiahnuť finančnú slobodu. 

Naša spoločnosť vďaka spolupráci s marketingovou agentúrou v roku 2023 prešla výraznou zmenou vizuálu. Naše farby v kontraste čiernej a červenej majú napovedať: STOP! robíme to inak. Našim mottom je: „Zmeníme Váš pohľad na financie“.  Zlepšili a zefektívnili sme interné procesy, vylepšili systém školení a rozšírili náš tím odborníkov. So zreteľom na to, že jedným z hlavných pilierov našej spoločnosti je maximálna spokojnosť klienta založená na dôvere, je pre nás satisfakciou práve pozitívna spätná väzba, na ktorej si zakladáme.

Rok 2024 sa bude niesť v duchu veľkých zmien. Jednou z týchto zmien bude sťahovanie do nových priestorov – do nového sídla skupiny EKVOIA Capital, ktorej sme hrdou súčasťou. Už začiatkom II. kvartálu nás budete môcť nájsť na novej adrese Farská 9.  Ďalšou zmenou je digitalizácia dokumentov – zefektívnime tak procesy, čo znamená ešte menej papierovania. Naďalej sa budeme snažiť ponúkať odpovede na všetky finančné otázky, týkajúce sa rodinných či firemných financií.  Naše ciele sú jasné a smer, ktorý sme si určili, sa budeme snažiť naplniť čo najlepšie.